onsdag 28 november 2012

På önskelistan

När jag satt och filade på årets önskelista så kom jag fram till att en regntät cykeljacka är något jag verkligen önskar mig!
Herre gud alltså! 2012 har det regnat, regnat, regnat. Att cykla Vättenrundan var mer som att cykla genom Vättern, än runt Vättern.

Och så ramlade jag över en bild på denna regntäta cykeljacka... Den skulle jag verkligen vilja ha av tomten!

Jag önskar mig även ett antal par skor, till workout, spinning, löpning, pjäxor... Min skogarderob är i akut behov av uppgradering. Ett par högklackade skor skulle inte vara fel heller.

Vad önskar du dig i julklapp? Förutom fred på jorden, ingen fattigdom och bromsad miljö- och klimatförstörelse. Det önskar jag mig också.

8 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Åh vilken fin jacka, den skulle jag också vilja ha! :) även ett par nya hjul till min cervelo, våtdräkt, trikläder listan kan göras lång med träningsgrejer :)

Andréa sa...

Jag har faktiskt inte funderat så mycket på det :) Funderar mest över vad jag ska ge bort. Men en kaffekvarn skulle sitta fint. För då kan jag köpa lyxigt kaffe och mala själv. Jag vill bli lite kaffenörd :)

Karin sa...

Hi, hi! Läs dagens inlägg från mig. SÅKLART ska du ha den!! Snygg och användbar. Om inte tomten ger dig den är hen elak.

andreas sa...

det vet du ;)haha kramar

Elina sa...

Min önskelista har du och den innehöll ju inte ett enda träningsplagg. Tur att du önskar dig sånt för oss båda så att det räcker och blir över :)

Saras Träningsblogg sa...

Supersnygg jacka! Jag har en regntät cykeljacka och den är guld värd i detta härliga väder. använder den även vid löpning när det regnar!

Vilken skön blogg du har och vilken härlig energi :D

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Jag önskar mig ett par längdskidor med pjäxor och stavar. För jag tänker mig att det är i vinter som jag ska bli skidåkare:)
Sen önskar jag mig i princip bara löpargrejer eller hemmaträningsprylar, får se om tomten tycker att jag har varit snäll:)

elly sa...

jag önskar mig en del skivor, hörlurar och en pulsklocka! imorgon börjar mitt "marathonprogram". jag är inte alls taggad. i fredags gjorde jag comeback på gymmet efter närmare en månads sjukdom av olika slag. helt tvärtemot planen. i helgen har jag inte hunnit träna heller, men fredagens pass kändes bra. imorgon dansavslutning och till helgen åker jag till umeå och återupplever kära gamla iksu (nordens största träningscenter)! god advent och fortsättning!