torsdag 1 november 2012

Lina!

Nu måste jag skriva om Lina! Lina är Smålandstjejen boende i Varberg, en lovande triathlet som har en enorm kapacitet och förmåga. Vi har haft mycket kontakt via bloggar och mail senaste åren, genom mot- och medgångar, så där så som livet är...
Lina är den enda jag känner som gjort en Ironman! Ni vet - 3.8 km simning, 18 mil cykel och 4.2 mil löpning i ett svep! Den dagen hon blir elitidrottare på fulltid ska jag säga upp mig och bli hennes supporter... Hon gör liksom allt med ett leende och alla träningstimmar tycks hon göra med samma glädje och energi. Dessutom är hon så rar, ödmjuk och peppig, strösslar komplimanger och värme omkring sig!

Vilken tjej! Jag är mest ledsen för att vi bor så långt ifrån varandra och aldrig får till att träffas. Men 2013, då måste det ju bara ske.

Sen undrar de varför man bloggar och gillar sociala medier? Annars hade jag ju aldrig lärt känna de här härliga människorna över hela landet!

5 kommentarer:

Slans sa...

Onekligen fint att lära känna nya solstrålar i livet!

LinaTriathlet sa...

Åh Jonna jag sitter här och blir så himla varm inombords. Jag smälter av dina ord. Ett inlägg om mig, så himla fin du är. När jag läste så bara önskade jag att jag kunde få krama om dig och säga hur mycket jag gillar dig!! All kärlek till dig och jag längtar tills den dagen vi ses! Då ska du få en bamsekram! Guu så glad jag blev för detta inlägg! Du är guld! <3 <3 <3 KRAM!

andreas sa...

jag känner oxå en ironman dom är värda all respekt kramar

Anna sa...

Jag måste hålla med. Jag har inte följt henne så länge, men hon tränar som du säger med ett leende på läpparna och är så positiv. Hade jag haft en gnutta av den positiviteten så hade jag varit nöjd :P

Ingmarie sa...

Och lyckliga henne, och vi andra, som får ta del av dig! :-)