fredag 23 november 2012

Fredagsfint

Jag längtar löjligt mycket efter de här vyerna. Just den här vyn ser jag på skidor, på vägen till Fejmån.

Jag längtar jag längtar jag längtar... men det borde inte vara alltför långt borta? Och sen ska jag ta mig sjutton åka skidor varenda dag så länge det finns en snöflinga att åka på. Och jag ska ränna upp till Kinnvallsjösätra så fort jag får chansen.

Nu är det fredag! Jag har problem med uppdatering av nya bilder på bloggen, Blogspot säger att mitt bildkonto är "fullt"! Någon som vet hur detta problem kan lösas?

En härlig helg önskar jag er!

8 kommentarer:

Emma sa...

Hej. Himla trevlig blogg du har!
Jag har också haft problem med att det inte gick att ladda upp mer bilder på bloggen och det löste jag genom att skapa en ny mailadress och bjuda in den "adressen" som administratör av bloggen. (Under inställningar kan man göra detta)Sen har jag kunnat fortsätta blogga inloggad med den nya mailadressen och på så sätt lägga upp bilder. Tyärr är min egen blogg just nu dåligt uppdaterad pga en liten 7 mån kille som kräver min uppmärksamhet ;)

mbh sa...

T.o.m jag längtar trots att snön innebär lite bök för oss som inte bor efter allmän väg :)

Snorkkis sa...

Vilken vacker bild, förstår att du längtar! Tror det skulle bli kyligare i slutet av nästa vecka!

Emelie sa...

Åh jag längtar också!!! Det här är ju för skruttigt...

Hoppas ni får en.härlig helg!

andreas sa...

snö snö detta ständiga tjat om snö var glad så länge vi slipper :)kramar

LinaTriathlet sa...

Jag hoppas du får en massa snö snart!! Här bara regnar och blåser det, riktigt höstväder. Känns som att jag trivs bra ändå nu :)

Ingmarie sa...

Själv är jag glad så länge det är barmark... Mest för att i 08a land och på västkusten blir det inte så där vackert. .-)

mor sa...

Jag längtar också! Måste bli Kinnvallsjösätra tredje advent! Med köttbullstrillande, bakning och förhoppnigsvis skidåkning!