lördag 3 november 2012

Dagsläget

Min egen träning just nu går inte särskilt bra. Jag vet inte riktigt vad som är fel men de "lätta" passen där jag känner ett flow är lätt räknade. Överlag går styrkepassen bättre än löpningen - som går riktigt kasst. Innan Lidingöloppet var jag sjuk. Slet mig sen igenom loppet. Efter det har det känts tungt. Inte har jag tränat särskilt mycket heller, 21 h i okt, ett bottennapp. Jag har alltså vilat en del i försök att piggna till, men utan resultat. Det kanske hade varit bättre att helvila en vecka... Bättre drag i november önskar jag!

5 kommentarer:

Sarah Annika sa...

Det är bara att vänta in tills löparglädjen infinner sig igen! Har du mycket erfarenhet av löpning utomhus under vintern?

Elina sa...

Snart kommer kanske snön och då återfår du nog lusten :)

bureborn sa...

Efter mig egen genomklappning under slutet av sommaren så föreslår jag att du lyssnar på den där lilla rösten som viskar om en veckas helvila från löpningen. Men det finns ju iofs inget som säger att din kropp funkar som min.
Men du, snart är snön här!

LinaTriathlet sa...

Vila lite från löpen ett tag! Jag tror lusten kommer komma, stressa inte, njut av styrketräningen och som de andra skrivit snart kommer snön och då känns det som att dina ögon kommer tindra lite extra! :)

Ingmarie sa...

Det TAR tid att återhämta sig.
Tålamod och kärlek min vän. :-)