söndag 7 december 2008

Tonfiskpasta


Efter morgonens vända till gymmet med styrka och en kort löptur på löpbandet smakade Bodin Hansens tonfikspasta mycket bra! Det är en klassiker i vår familj, löjligt enkelt och gott.
Tonfiskpasta
Tonfisk i vatten
Creme fraiche (jag använde 5 %)
Salt, peppar, citronpeppar
Citron

Fräs tonfisken snabbt i lite olja. Salta, peppra. Ha i creme fraiche, krydda rikligt med citronpeppar. Låt koka ihop. Servera med pasta, citron, grönsaker, oliver, vad man vill ...
Efter det var det dags för julens tjockbullabak! Det var kul. i år fick jag vara med och baka också och inte bara paketera :P

2 kommentarer:

Anonym sa...

den är verkligen goood! tonfisk <3

och brödet ser ännu godare ut. längtar!

Anonym sa...

citronpeppar är den bästa kryddan som finns. men... synd att den innehåller natriumglutamat, e621. i alla fall den jag använder. finns det någon utan?