lördag 23 november 2013

Veckan som gåttEn dag i Östanhol hos lillasyster. Här är en liten del av deras utsikt över Siljan... 


JW bakade bullar tills jag kom hem en dag! 
Här kommer några bilder från senaste veckan. Jag måste verkligen börja skriva dagbok, alternativt blogga oftare, för som det är nu minns jag inte vad jag gjort de senaste dagarna!

Men jag ser i alla fall på bilderna att det "händer saker". De översta bilderna på Knut är kanske en vecka gamla och sedan dess har han förändrats igen! Bl.a. fått ett mycket högre hårfäste... nu ser han ut som en helt underbar liten farbror!

Idag har vi bakat tjockbulla (ett mjukt matbröd) som vi gör varje år till jul. Min insats var ganska blygsam, jag hann inte baka så mycket men jag njöt av traditionen ändå.

9 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

De små söta växer och förändras så fort! Idag hade vi dop för en liten Alva, som jag träffade när hon bara var några dagar gammal och idag 3 mån, så mycket som hänt sedan sist! Så söt han är knut! :) gott med nybakade bullar! Jag och mamma ska dricka kaffe och njuta av bulla och choklad nu! :) ha en fin kväll!!

Elina sa...

Han är ju så fin!! Hoppas på fler dagar i Östhol snart :D

Löpning & Livet sa...

Tiden går ju så skrämmande fort så ja, en borde verkligen skriva dagbok. Måste köpa en sån där "boken om mig" till Ester typ NU innan jag glömmer alla framsteg hon gör.

Han är så fin lilla Knut!

Anki sa...

Så fina bilder och dina veckor låter alldeles underbara med allt bebismys!

andreas sa...

härliga farbror knut kramar

Anonym sa...

Åh, jag minns plötsligt när mitt lilla knyte (9 år nu) också blev så där "gammaal" plötsligt. Som en liten rysk gumma såg hon ut. :-)

Malin sa...

Skoja inte att det går fort. Tycker redan hon blivit "stor" nu. Redan två månader på söndag.

Ingmarie sa...

Och där dog jag sötdöden IGEN!
jag hade inte kunnat slita blicken en sekund från guldklimpen!

Ingmarie sa...

Fota massor!!!!