tisdag 5 november 2013

Tacksam och lycklig


Nu har mitt "nya liv" som föräldraledig börjat. Det känns så lyckligt att jag ska få vara hemma med Knut i ett år till! Jobbet har aldrig känts så långt borta... Att vi ska få all denna tiden tillsammans, och sen han och hans pappa. Sverige är på många sätt helt fantastiskt. All denna vård vi fått, både under graviditet, förlossning, och nu på barnavårdscentralen. För allt detta betalar vi noll kronor. Hittills har min enda kostnad varit 100 kronor när jag tog bort agrafferna hos distriktssköterskan...

Knut är än så länge väldigt nöjd med tillvaron. Ändå finns det alltid saker att oroa sig för. Det blir en utmaning för mig att hantera. När all denna kärleken finns kommer oron att något är fel eller något skulle hända på köpet... Idag har vi tillbringat dagen hos min lillasyster i Östanhol. Ytterligare en fantastisk grej, jag och min syster - och mina syskon som är mina bästa vänner - får vara föräldralediga samtidigt. Jag är så oändligt tacksam över allting.

5 kommentarer:

Elina sa...

Ja, det man håller kärt skapar en hel del oro helt klart. Vi får försöka bemästra den mesta oron tillsammans och fokusera på att njuta av föräldraledighet och fika! :) Tycker idag var en bra start.

andreas sa...

vilken rikedom kramar

Löpning & Livet sa...

Mtp hur orolig jag är för typ allt är det konstigt att jag klarar av att ha barn :)

Så himla fin är han Knut!

mbh sa...

Njut Jonna! Bästa tiden i livet om du frågar mig :-)

Ingmarie sa...

Och du/ni är så väl värd det!!!!!