torsdag 14 november 2013

Lyckliga dagarAlla bilder har jag lånat från Elinas blogg. 
I morgon är det fredag igen! Det är helt osannolikt hur snabbt dagarna går. Än så länge upplever jag inte att jag har oceaner av tid men när jag kommit in mer i lunken som mammaledig kanske det kommer? Just nu går dagarna så snabbt och jag har ibland svårt att hinna med att ens ta en dusch.

Den här veckan har vi bland annat tillbringat tisdagen med min syster, Knuts faster och en annan mammaledig vän. Bilderna är från den underbara dagen.

Idag var min mamma här med oss hela dagen, plus Elina och Elis. Vi hade en så mysig dag med mycket gott att äta och många skratt. Bl.a. när Elina kallade Knut för både Elis, Nils och Sune innan hon till slut hittade rätt namn... våra amningshjärnor bidrar till många skratt!

Jag håller på och skriver en förlossningsberättelse som jag funderar på att dela med mig av.

8 kommentarer:

mor/mormor sa...

Ja det var en fin dag att bäramed sig!

Elina sa...

Jättefina dagar! Är så glad att vi är mammalediga samtidigt! Det är guld. Jag har i alla fall slutat kalla honom Algot!

Löpning & Livet sa...

Jag tror det tog nästan två månader efter att Sixten föddes innan jag hade fått såpass rutin att jag kände att jag hade massor av tid. Denna gång tog det typ en vecka :)

Ser fram emot förlossningsberättelsen. Om du bestämmer dig för att dela med dig av den alltså. Det ska du ju självklart bara göra om det känns ok!

LinaTriathlet sa...

Vilka fantastiska dagar! Guld att ni är mammalediga samtidigt! Så roligt! :)

Unknown sa...

Mysigt att ni fick en hel dag i lugn och ro! Puss

Anki sa...

Känner lycka tillsammans med dej! Kram!

Ingmarie sa...

Där dog jag sötdöden direkt!
Är säker på att du hinner exakt det du ska. :-)

Anonym sa...

Hihi! Känner igen det där. Jag trodde att jag skulle få så mycket tid över -kanske till och med lite tråkigt - men icke! Hände rätt ofta att jag fotfarande gick omkring i morgonrocken när sambon kom hem från jobbet vid sextiden. :-)