fredag 8 november 2013

Snuva...

Igår kväll kände vi inte riktigt igen vår Knut. Han var så "gnessig" (vilket bra ord det är förresten!) och kom aldrig till ro. I natt vaknade vi vid halv ett av ett illvrål. Knut hade blivit dunderförkyld! Det var så hemskt att höra hur han knappt fick luft. Det tog flera timmar innan vi somnade om. Nu har vi varit på BVC på ett redan innan bokat besök och fått goda råd. Det tog inte ens tre veckor innan han drabbades av sin första snuva...

Då BVC rekommenderade bl.a. frisk luft (bra för näsan och luftvägarna) har vi i alla fall gått en promenad idag. Även igår. Jag saknar friska luften mycket och får ny energi av att komma ut! Nu hoppas vi på en snabb tillfriskning för vår skatt.

Malin har lagt ut några underbara bilder på Knut på sin blogg förresten! Titta här! 

7 kommentarer:

Elina sa...

Vi hoppas också på snabb tillfriskning så vi kan ses mycket nästa vecka :D

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Åh, man känner sig så maktlös när de små liven är krassliga. Stella blev också förkyld när hon var 3 veckor . Storebror gillar att pussas och har dagisbacieller:)
Krya på dig Knut!

(Svarade dig om snittet och träning hos mig)
P.s Hade samma typ av förband som dig efter agrafferna och har efter detta kirurgtejp (som jag ska ha i 6 mån) som ska ge ett finare ärr. Det tipset fick jag inte förra gången och då blev det ett fult och bulligt ärr....
Har du fått det tipset av läkaren?

Anonym sa...

Har adrig hört ordet gnessig förut, men förstår precis ändå. Väldigt bra ord!
Hoppas Knut blir pigg och kry snabbt!

ANKI sa...

Äsch då! Krya på er!

Snorkkis sa...

Stackars liten. Det sitter ju i så länge för de små också. Men det ska väl vara bra med lite baciller för immunförsvaret.

LinaTriathlet sa...

Trist med förkylning! Hoppas Knut är bättre idag! Kryakram!

Ingmarie sa...

Stackars liten.
Sköt om er!