onsdag 14 augusti 2013

Hit men inte längre

Det var som att semesterenergin räckte till denna vecka. Nu när jag jobbar fjärde veckan efter semestern känner jag mig ganska urlakad. Jag skulle mest vilja ligga hemma, bli ompysslad, omhändertagen och kelad med som en liten katt...

Men, efter denna veckas slut jobbar jag ju bara tre veckor till och det är ju nästan ingenting! En av de veckorna är dessutom JW ledig vilket innebär att jag kan luta mig tillbaka efter jobbet.

Jag tog mig i kragen och begav mig till gymmet för ett pass med mest bröst, biceps och axlar. Jag stirrade längtansfullt mot bänken och bänkpress, men lät den vara. I vinter är jag förhoppningsvis tillbaka och pumpar bänk igen.

I morgon ska jag ut på mycket skoj, både "babyklubb" med två bäbismammor, och landsvägscykling med en tuff donna. Det blir en bra torsdag!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Starkt av kisse att ändå tassa iväg på gymet, trots tröttman. Jag hoppas du fick lite kill bakom öronen när du kom hem igen.

Löpning & Livet sa...

Min energi räckte inte ens i tre dagar... Helt galen dag idag och ska det vara så måste jag nog kapitulera och gå på ledighet i förtid. Även om det tar emot såväl ekonomiskt som självförtroendemässigt. Men vi får se. Hoppas du orkar ända fram. Styrkekram!

Ingmarie sa...

Tre veckor kommer gå rasande fort!
En dag i taget bara. Lyssna på kroppen så där bra som du redan gör så kommer det gå finfint.
Ha det bäst i morgon!
KRAM

Snorkkis sa...

Ja sista veckorna kommer att springa iväg. Sen får du bara tänka på dig själv och samla energi!

Elina sa...

TRE veckor! Tyckte precis det var sju veckor. Snart är du ledig! Andas fjälluft! PUSS

Ingmarie sa...

Finns lite länkar hos mig till dig. :-) KRAM

Anki sa...

Jag tycker du är jätteduktig med träningen så långt in i graviditeten och samtidigt sprider du härlig energi runt dej här på bloggen! I LIKE! :) kram!