måndag 12 augusti 2013

Drabbad av boabacillen

Det här att "boa" alltså... Är jag drabbad av det? I frysen finns både bär, hemkokt marmelad och sylt. Jag har under senaste veckorna besökt fler loppisar än vad jag gjort på flera år. Idag köpte jag bland annat de stora, bruna "apoteksflaskorna" på bilden. En knallröd retrofåtölj lockar också....

Det är tur att jag inte ska jobba så vidare värst länge till! Det finns mycket jag vill hinna göra veckorna före Kotten kommer. Fylla frysen proppfull, göra fint i alla rum hemma och mycket annat. JW verkar också vara drabbad av boabacillen och protesterar inte alltför mycket mot alla projekt utan verkar rentav inspirerad han också.

8 kommentarer:

Elina sa...

Det gör du rätt i! Boa på!

Emelie sa...

Vilken fin liten hörna!

Löpning & Livet sa...

Ja, tänk på mig som har ett elt hus att fylla! :) Men jag vet inte. Bakade visserligen en del innan Sixten kom, men det var nog mycket för att jag hade tråkigt. Och precis som denna gång hade vi ny bostad och då blir det ju lite automatiskt så. Men visst, lite boig blir nog jag också :)

Löpning & Livet sa...

Fina grejer förresten!

LinaTriathlet sa...

Vilket fint sidbord, och fiffigt med flaskorna!

Jag är en liten boa, gillar att prova nya saker i köket! :)

Anki sa...

haha, underbart! Boa på du, det sitter i sen! :)

Ida och Ninni sa...

Men vad härligt det är att få fylla frysen av allt vad skogen har att erbjuda. Känslan när bären är plockade och ev älgköttet ligger i frysen är härlig. Man känner sig riktigt "rik"! // Ninni

Alexandra sa...

Vilken galet snyggt bord, är det också ett loppisfynd? Jag har den senaste veckan besökt två loppisar, fler än jag gjort sammanlagt i hela mitt liv.... :)