söndag 3 mars 2013

Vasaloppssöndag i soffan

För första året på tre år såg vi Vasaloppet från soffan! För två år sen var jag supporter åt JW, för ett år sedan åkte jag själv. Efter senaste veckans magsjuka var jag ändå ganska glad att jag inte längre var anmäld till årets lopp... Det var en mysig förmiddag i soffan, även om jag har svårt att sitta inne timme efter timme när solen strålar ute. 

Efter målgång och vinst (norrmännen...) for vi till Leksboda och blev bjudna på söndagslunch, pappas lasagne! Vi tittade även på 5-milen på VM. Jag och pappa satt och hoppade i soffan, nervöst men så underbart när det gick hela vägen till guld! En promenad orkade vi också med. 

Nu hoppas jag att det är slut på sjukdomar och att jag kan träna från och med i morgon. På ett sätt var det bra att vila denna vecka, då jag föll olyckligt på isen under ett löppass i måndags och slog knäet. Nu är knäet nästan återhämtat, så jag hoppas på härlig vårlöpning i veckan! 
Den obligatoriska - jag har faktiskt också åkt Vasaloppet - bilden! Bilden tagen i Mångsbodarna.

7 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Skönt att du mår bättre! Håller tummarna att du kan börja träna imorgon och att knät kommer kännas bra!

Spinningen var instruktörsledd, väldigt kul och följa med i loppet sittandes på cykeln :)

andreas sa...

sköna söndag, var försiktig på löpningen, idag flög jag i backen klarade mig bra trots allt :) kramar

Elina sa...

Och du kommer åka igen! Det är jag nästan säker på :) Men nu kan du fokusera på härliga löppass under våren. Säger dock som Andreas, var jäkligt försiktig på isiga vägar!

Snorkkis sa...

Är så imponerad av ditt Vasalopp - och klassikern!!! (även om jag inte har alla indianer i båten med klassiker-delar :) ). Hoppas att denna vecka blir bra!

Anonym sa...

Hur kändes det att inte delta själv i år?! Var det liksom helt OK eller?

Daniel sa...

Jag följde också loppet från soffan. Inte för att jag funderat på att åka det men jag var krasslig så det var mysigt att ligga och kolla från soffan och se när andra fick jobba. Sedan såg jag femmilen också :)

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Så skönt att du är kry igen!
Förstår att du är sugen på träning igen och kanske blir det Vasaloppet igen nästa år?

Hittade många lovande recept på er receptblogg, så nu ska det bakas.
Tack för tipset:)
Mums!