tisdag 12 mars 2013

Mera Påskutmaning!

Jag är stum över det intresset som är kring årets Påskutmaning! Redan efter en dag är det ett 15-tal som anmält att de är med och samlar löppass fram tills den 15 april. Många skriver och fotograferar sina pass och lägger ut på Facebooksidan, vilket känns fantastiskt kul då jag är övertygad om att det inspirerar andra!

Kom ihåg att du är välkommen att vara med även om du inte bor i Leksand! Att vara med på Limsjön marathon i maj är heller inget krav för att få vara med på denna utmaning.

Det enda som krävs är att du meddelar mig före fredag att du är med. När tiden är slut rapporterar du in antalet fullgjorda pass, klarade du minst 10 är du med i utlottningen om fina priser.

Sportarmbandet.se vill vara med och bidra med ett pris till Påskutmaningen, och därför kan jag meddela att en ytterligare vinnare får välja ett valfritt sportarmband till iPhone 4/4S, iPhone 5 och Samsung Galaxy S3.  
Så - det finns inget att förlora på att vara med, men allt att vinna! Anmäl dig bums! 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen roligt! Ska också försöka uppdatera några av passen på Facebooksidan, håller med dej om att det är inspirerande!

Anonym sa...

Kul inspirationsinitiativ! Som jag såklart vill delta i! Misstänker visserligen ett foten inte godkänner 20 pass, men föer än tio borde jag klara.

Anonym sa...

Ååå jag hade velat vart med!!tyvärr får jag ju inte springa än:(kram Marre

Unknown sa...

Jag ska göra mitt bästa :) Majsan, raska barnvagnspromenader räknas!