onsdag 13 mars 2013

Några tankar

Idag blev det ingen pinne på Påskutmaningen, jag ägnade friskvårdstimmen åt ett pass på gymmet istället. Det blev ett riktigt roligt pass där jag fokuserade på överkropp, bröst, axlar, biceps, triceps, rygg. Jag värmde upp i crosstrainern och i stakmaskinen. Ofta lurar man sig innan ett pass - idag blir ett helvete... Innan jag klev in i gymmet var jag så trött att blicken var dimmig. Men energin kom tillbaka och passet idag var roligaste på länge!

Utöver Påskutmaningen så är det ingen hemlighet att det är Uppdrag Gransknings oseriösa program om Leksand som upptagit det mesta av min tankeverksamhet sista veckan. Vi har verkligen försökt sätta oss in i sammanhanget, vi har läst på, tittat på kommunens möte igår, vi har blivit både upprörda, besvikna och så himla ledsna under den här veckan. Jag vill tipsa om att läsa Görans blogginlägg om hans upplevelse av programmet.

Ha en fin onsdagskväll!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hoppas att alla bittra människor som saknar förtroende kan gå vidare nu.

Unknown sa...

Hoppas att alla som dömer lätt och snabbt iaf tar sig tid att kolla kommunens info och HELA intervjun med Göran. Det finns alltid två sidor av samma mynt. Media och deras klippning/vinkling är smart men förkastlig! Det blir mer "skapa drama" än "saklig sanning". Skönt att UG fått mycket kritik för dopingprogrammet, kanske får det folk att tänka till lite.