tisdag 19 juni 2012

Pepp på löp


En heldag med mitt nya jobb idag, som avslutades med Gustav Wasa-kryssning på Siljan och tre rätters middag. Middagen var ingen höjdare, men efterätten (Rättviksglass) var god. Nu väntar några dagars ledighet till, nästa måndag börjar allvaret! 


Annars är jag väldigt peppad att springa, springa, springa! Långpass, intervaller, distanspass i mellanmjölksfart, allt vill jag ha! På torsdag kväll planerar jag och storebror en sommarsolståndslöpning, det ser jag mycket fram emot! Igår kväll sprang jag och Elina Opplimmen runt, en mysig tur men min kropp var inte riktigt sig lik. 

9 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med pepp att springa! Känner igen mej, äntligen börjar benen vara med på noterna! :)

elly sa...

alltså det är rent ut sagt plågsamt att höra allas illa dolda förtjusan över sin träningsvärk, höra om alla som ska ut och springa eller åka inlines. när jag inte kan! faan... jag hoppas att jag är pigg till helgen i alla fall.

bureborn sa...

Vilken fantatiskt berättelse om Vättern! Och vilken helt otrolig bedrift! Fick en rörd gråtknut i magen. Varmt grattis igen!!

andreas sa...

ja det kommer bli magiskt om vi har solen med oss :) kramar

Karin sa...

Låter som en bra idé, tack för tips!

mikael sa...

Vad kul att du vill springa alla möjliga typer av pass :) Extra kul att du kanske hittar lite inspiration hos mig :)

Imorgon kör jag intervaller. Har inte bestämt om det blir 800 eller 1000 m. Lutar mest åt det senare ... Det var längesen jag körde tusingar.
Eller så blir det nåt helt annat. Beror på om jag får sällskap också.

LinaTriathlet sa...

Härligt med pepp på löp! :) Jag känner likadant fast för cyklingen nu, vill bara ha mer och mer :)

Snorkkis sa...

Spännande med nya jobbet... verkar ju som en bra start med en helkväll och middag och allt. Ikväll ska vi också springa - vad mysigt att veta att andra här och var i lander också springer och firar!

Anonym sa...

GRATTIS till Vätternrundan!! Läste hela din text om loppet och "herregud" vilken kämpe du är!! Jag är mäkta imponerad! Kram//Tora