torsdag 14 juni 2012

5220 gör sig klar för start

Tack för alla peppande, glada kommentarer! Det känns gott ska ni veta. Ofta under lopp tänker jag på kommentarer och peppning jag fått, låter det mala som ett mantra i huvudet... det hjälper när det går tungt!

Nu är det bara en timme tills vi åker ner mot Motala. Det känns lyxigt att ha farföräldrar boende där. Motala känns ju nästan som hemma och under de sista åren har vi varit där ofta.

Det är många tankar som far i huvudet, väder, kläder, mat, dryck, teknik, punktering, klungkörning... Hur ont kommer det att göra? Vädermässigt ser det just nu ut att bli bra under kvällen och nätten, men mycket regn framåt morgonen. Så, ju längre jag är ute, desto blötare lär jag bli.

Att klä sig rätt är inte lätt! Jag har inte så mycket cykelkläder, har köpt en del och lånat en del. På uppdrag av Runforest.se ska jag testa ett par CEP kompressionsstrumpor. Jag funderar på att hårdtesta strumporna genom att ha dem på mig under Vättenrundan! En mer utförlig utvärdering av strumporna kommer i bloggen efter både löp- och cykeltester.

Under loppet kommer jag att ha telefon med mig, och kanske lyckas jag skicka iväg någon tweet? Glöm därför inte att följa mig på Twitter! JonnaFartfylld heter jag där! Mitt startnummer är 5220!

Nu kööööööör vi!


6 kommentarer:

elly sa...

det är ju verkligen hur långt som helst! blir nästan nervös bara av att tänka på det. vilket äventyr det blir! lycka till och kör hårt!

andreas sa...

ja jonna lycka till så jäv-a mycket kramar

Elina sa...

Jag följer dig! HEJA HEJA HEJA! Lycka till nu!

Annika sa...

Så himla himla skoj att du kör ändå! Du kommer aldrig ångra ett äventyr! :) Heja heja! Kramar från Luleå <3

Träningsglädje sa...

massor med lycka till!

Ingmarie sa...

STOR kram