torsdag 17 februari 2011

Röda rosor och löpande modelejon

Hemmet blir faktiskt mycket roligare och mer levande av blommor... denna veckan har det funnits både rosor och tulpaner hemma och jag njuter av att se dem!Sofie visade prov på att vara ett löpande modelejon. Jag började fundera på min egen outfit i spåret... lägger ju ändå ner betydligt mer pengar på träningsskor- och kläder än på "civila kläder" så det kanske vore kul med något annorlunda någongång? Mina favorittights är dock fortfarande mina gamla, supertunna, svarta Nike-tights. De är som en andra hud. Tyvärr gick de sönder i sommarens lilla rullskidolycka... trots ett hål på knäet använder jag dem fortfarande.

Jag vet inte vart jag ville komma med det resonemanget, under kvällens löpning med avslutande backintervaller piffade jag som vanligt till mig med ett par örhängen. Roligare än så blir det inte...

men i morgon åker vi till stugan! Så, så underbart, efterlängtat, fantastiskt.

5 kommentarer:

andreas sa...

jonna du ser faktiskt väldigt proffsig ut när du tränar :) kramar

Elina sa...

Jag tänkte precis kommentera likt Andreas! Jämfört med typ mig och många andra ser du väldigt seriös ut med snygga träningskläder. Hur många i Leksand lägger ner med pengar på träningskläder än på vanliga kläder?

När ska du förresten till Kupolen? ;)

mbh sa...

men när du åker till u-sala blir det bara civila klädköp (med tanke på din outft idag ha ha). ha en fin helg. puss

julia sa...

Det är ju jättehärligt att du lägger pengar på träningskläder eftersom träning är en så stor del av ditt liv! Önskar jag kunde prioritera och köpa lite nya träningsplagg, men det blir sällan. Men jag brukar också pigga upp med ett par örhängen om jag känner mig alltför grå!

Andrej sa...

Efter senaste holmgången på kickboxningen har jag piffat upp mig med ett nytt tandskydd. Ett grönt. Modigt, va?