fredag 4 februari 2011

Funderingar en sen fredagskväll

Jag börjar längta efter annat nu. Annan lägenhet... och där verkar det ju hända saker... och annan träning!

I morgon är det en vecka kvar tills tävling ett, Orsa Ski Marathon! Jag deltar framför allt för att få ett bra träningspass, men även för att loppet är seedinggrundande till Vasaloppet. Har inga höga förhoppningar om att kunna seeda mig högre men man kan testa. Det är även riksmästerskap för kommunanställda! (Haha, jag kommer nog sist i RM men fick i alla fall min anmälningsavgift betald...)

Efter det rullar det på med Tjejvasan två veckor senare och Vasaloppet en vecka efter det.

Många skidmil har nu avverkats, och all annan träning har fått stå tillbaka i över två månader. Motivationen för skidor börjar svikta, men jag tänker köra och kämpa på nu så all tid och träning hittills inte varit förgäves. Men det är inte alltid kul, en fredagskväll i elljusspåret där spåren dessutom suger ner skidorna står jag ut med bara för jag har fredagsmys i Leksboda som morot.

Men jag längtar efter annat... att få avverka löparmil istället för skidmil, att få styrketräna kontinuerligt, gå på något spinningpass kanske.

Och jag längtar efter vår, bara vägar, min rosa cykel. Fast nu vill jag ju såklart fortsätta ha vinter och kallt i fyra veckor till!

Men nu längtar jag mest efter sängen, godnatt och trevlig helg!

5 kommentarer:

Slans sa...

Ja, du får helt enkelt kämpa på några veckor till! Och det vet jag ju att du kommer att göra :)

mbh sa...

Förstår att motivationen sviktar. Konstigt vore väl annars efter så många mil. Puss

Andrej sa...

Jag tror det kallas laddning, det där. När träningen börjar kännas tråkig, för att tävlingen närmar sig. Det SKA vara tråkigt att träna, jämfört med tävling.
Det bådar gott.

julia sa...

Spännande med eventuellt ny lägenhet?!

Och jag längtar också efter bara trottoarer, att cykla och sådant! Det måste få vara okej när vi har haft en sån lång vinter!

Dolly sa...

Shit vad du ar duktig Jonna! Sjalv har jag sa svart att springa lange, jag trottnar sa himla latt. Det blir sa monotont. Har du nat tips pa hur man ska tanka for att inte trottna? Kram!