onsdag 2 februari 2011

Ledig dag med Odin, Alvar och Elsa

Som alla återkommande läsare vet så älskar jag onsdagar! För då är jag ledig... idag har jag hängt med Malin, Odin&Alvar och Monika&Elsa. Fast Elsa sov bara... hon är född 26 november och Alvar 29 december så de två är alldeles jämngamla.
*
Monika och hennes familj bor i ett fantastiskt hus med milsvid utsikt över Siljan. På isen såg vi folk som stod och stakåkte skidor med solen i ansiktet. Det såg så härligt ut att det värkte i kroppen, men jag tog en vilodag då jag kände förkylningstendenser. Jag vill inte, kan inte, får inte, ska inte bli sjuk nu.
*
En lång kvällspromenad under stjärnhimlen blev det i alla fall. Jag saknar promenerandet som ofta får stå undan för annan mer fartfylld träning... det finns ingen gång man njuter så mycket av omgivningen som då.

5 kommentarer:

Emelie sa...

Det låter som du hade en härlig dag igår! Promenader är toppen! Solvändan är en favorit. Eller strosa runt på åkerö. Finns många fina promenadvägar! ha en bra dag!
Kram!

Elina sa...

Vilket fint kort på bröderna! Det måste Malin och Mats vilja ha. Förstår att du njuter av dina onsdagar och det gör du alldeles rätt i. Snart ska jag och mamma ut på promenad. Får se om det hänt något nytt på byn!

andreas sa...

härlig dag ja dom har ett fint välbyggt hus ;) kramar

Fridah sa...

Det var en mörk men lovely promenad, if you ask me. PUSS!

mbh sa...

vilka underbara kort! maila dem gärna. på dessa kort tycker jag verkligen att man se att alvar inte är särskilt lik odin som bebis. tack för en fin dag. puss