måndag 7 februari 2011

Det är nu det börjar!

Nedräkningen har börjat! Om ni inte är intresserade av att läsa om tävlingsnoja så kan ni nog sluta läsa denna blogg nu och fyra veckor fram... nu står nämligen tre tävlingar på fyra veckor på vårt schema! Orsa Ski Marathon är först ut, ett 42 km långt lopp på lördag.
*
Det känns som att det är nu det börjar. Det är nu allt ska stämma, det är nu vi inte får bli sjuka, göra illa oss, bilen måste hålla ihop, stavar eller skidor får inte brytas av, vädret ska vara bra och så vidare i all oändlighet! Jag kollar väderprognosen ungefär tio gånger om dagen och är just nu mest orolig för att det ska bli -20 gr alt. ymnigt snöfall. Bildkälla. Starten 2006, har de inte haft bra väder sedan 2006 eftersom en sådan gammal bild får pryda hemsidan? Då vore det dags på lördag!

7 kommentarer:

Sofie RW sa...

Men jag vill läsa om tävlingsnoija, så jag stannar minsann kvar på din blogg! Nu börjar det vara nära minsann. Vet du - jag tror att du är i form!

julia sa...

Shit vad du tränar och verkar taggad, det är kul att höra! Hoppas du håller dig frisk och skadefri så du kan genomföra alla tävlingar och träningar med goda resultat!

Andrej sa...

Heja, heja!
Skynda, skynda!
*skriker med Gunde-Svan-dialekt*

Elina sa...

Jag kommer titta på bilderna i alla fall, så jag hoppas på några såna ;)

Ulrika sa...

Åh så kul att tävlandet närmar sig! Ska bli spännande att följa dina mentala upp- och nedgångar. För sånt hör ju liksom till. Lycka till!

Dolly sa...

Lycka till!!! Inshalla far du vara skadefri :-)

mbh sa...

Du är som värsta elitidrottaren! Tävlingar varje helg! Coolt!