onsdag 26 maj 2010

Några små krämpor

Kvällen efter maran gick vi ut på stan och åt. Det var rätt komiskt då man ganska lätt kunde identifiera marathonlöparna... vi hade nämligen alla ett särskilt sätt att gå upp- och nedför trappor...

Dagen efter skulle jag åka bil 12 h. Det var inte roligt alla gånger jag skulle i och ur bilen. Syster skrev och frågade om jag behövde låna Odins barnvagn, ja tack! Just nu känner jag mig ganska återställd frånsett en ömmande träningsvärk i låren och en viss obehagskänsla i senorna bakom vänster knä. Tur det går att göra annat så länge, t.ex skapa ny träningsvärk i bröst, triceps och mage istället!

Men nu vill jag kunna börja springa igen! Ljusa, ljumma majkvällar med blommande hägg är som gjorda för löpning. Till helgen borde jag vara färdigvilad - då börjar satsningen mot Baltzarloppet!

Nu fortsätter magsårsveckan... godnatt.

5 kommentarer:

Sofie RW sa...

Trots krämporna verkar du ha en massa löparmotivation i prispåsen från helgen; skoj!

Hihi, brukar vara ganska rolig syn när man ser maralöpare "dagen efter", eller på kvällen... förra året efter Stockholmsmaran var vi på en fest med klubben + massor med maratonbloggare, och den enas gångstil var mer komisk än den andra.

andreas sa...

ja häggen är ju underbar tyvärr växer det ingen i källan :) kramar

Andrej sa...

Jag hoppas de viktiga möten om framtiden går bra!

Elina sa...

Skulle vilja sett din gångstil Poniii!

mbh sa...

Lycka till idag!! och visst får du en bulle i helgen! puss