torsdag 6 maj 2010

Jag vet en vrå...Det är ganska precis ett år sedan som jag flyttade från min större vindslägenhet, med takrymd, takbjälkarna, fina köket, murstocken till en enklare och billigare lägenhet i huset bredvid. Jag har saknat vinden ibland, både för de minnena som hör dit, och för att jag nog aldrig får en sådan lägenhet igen.
Och vem vet, det kanske bara blir några månader, en sommar till, här också. Men jag trivs bra i denna lägenhet med! Den är ljus, fräsch och balkong där solen ständigt flödar... det är egen ingång och varm, grön ton i sovrummet. Jag vet en vrå, som är mig kär... Så står det på bonaden ovanför köksbordet.
*
Men så länge jag har min familj och min JW så är jag hemma. Jag har någon och något att längta och komma hem till. Att vara tillsammans och hitta kärleken i livet är också att komma hem.

7 kommentarer:

emelie sa...

du det där med dåligt samvete.... det ska du absolut inte ha!! vet inte riktigt om det där är något för dig direkt :) ha en skön kväll!

Fridah sa...

Åh, jag saknar också din gamla lägga, och dagarna och kvällarna som jag hängde i den. Det var tider det.

J sa...

Åh, så sant! Så länge man har någon att komma hem till är man hemma! Snart blir det så för mig!!! /Din gamla kollega

andreas sa...

va poetiskt :) kram

mbh sa...

ja vi sov imorse halv sex men det var bara för vi hade varit vakna två timmar mitt i natten :(

Andrej sa...

Vindvåningen var otroligt fin.
Men jag ser att du får plats med en Pilatesboll bakom köksstolarna i köket. Aha! Du kör med undanflykter du *försöker se bister och arg ut*

Anna (Orka mera) sa...

Hej Jonna! Jag tror jag har kommit på varför du inte kan kommentera hos mig... om du har internet explorer 8 kan det vara någon inställning som spökar. Prova att klicka på knappen som sitter till höger om fältet där man skriver webbadressen (det står kompabilitetsvy om du håller pilen över). Klicka där så ska det funka! Prova och hör av dig igen om det inte funkar.