söndag 16 maj 2010

Köpenhamn marathon - 1 vecka kvar!

Jag undrade i förra inlägget vart tiden tagit vägen, och jag undrar det igen - för det är bara 1 VECKA KVAR! Om en vecka sitter vi förhoppningsvis och äter mat i Köpenhamn. Om en vecka har jag förhoppningsvis gått i mål på mitt livs första marathon! Den yttersta besvikelsen skulle ju vara att inte gå i mål - att få lov att bryta! Men det ska inte hända.

Den 12 februari skrev jag Men imorse, på det där löpbandet, när jag kunde springa en halvtimme utan ont någonstans känns det på något sätt möjligt igen. Jag sprang ensam och log.

Jag har löpt för få mil, så är det. Men jag hoppas vinterns 40 mil längdskidor kan kompensera det till viss del. Mitt stora mål är att gå i mål.

Idag sprang jag sista långpasset. Det blev ett kortare långpass på cirka 18.5 km. Första 7 km kändes det som jag skulle avlida, av håll, trötthet, snor. Sedan släppte det och gick relativt lätt resten av biten. Jag sprang och bondsnöt mig under vägen, svett och snor överallt. Nu börjar marathonveckan, veckan med syfte att jag ska stå på startlinjen med pigga, snabba och spänstiga ben 09:30 söndag den 23 maj!Bildkälla

8 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Så himla spännande det kommer att bli att läsa om din första mara-upplevelse!! Det kommer bergis gå jättebra. Såg att du fortfarande inte kan kommentera (på det riktiga sättet). Har du en gammal version av internet explorer? I så fall kan du uppgradera gratis här: http://ie8.msn.com/microsoft/internet-explorer-8/sv-se/ie8.aspx.

Då ska det funka...

Andrej sa...

Jag kan säga så här: Du kommer att överraska dig själv på Köpenhamn Maraton.
Positivt!!!

mbh sa...

gud vad jag kommer vara nervös!!!!

andreas sa...

du fixar det kramar

Elna sa...

Jag tror på dig ända in i MÅÅÅÅÅL! Du kommer få sådan adrenalinkick och en massa energi när du väl är där. Kommer också vara nervös!!!

Elina sa...

Jag råkar döpa mig till Elna då och då...

Dolly sa...

Shit vad duktig du är! Lycka till, klart du kommer i mål!

Kram från Stina

Silverscreen sa...

Lycka till! Det kommer gå toppen! :)