söndag 23 maj 2010

Jag har sprungit marathon!

Nu har jag sprungit i mål på mitt första marathon, 42.195 kilometer! Det var långt, jobbigt, underbart, spännande, fantastiskt och omtumlande!

Jag har ingen officiell tid ännu men enligt egen klocka cirka 4 timmar och 25 minuter. Jag ville ju inte prata tid innan, men hade en förhoppning om att kunna hålla cirka 6 minuters-tempo loppet igenom. Men jag sa innan att allt under 4.30 är jag nöjd med... Så jag är nöjd, framför allt att jag tog mig i mål!

Får återkomma med en längre loppberättelse, tack för alla lycka till! Jag tänker på det och er när jag sprang.

9 kommentarer:

Elina sa...

Tänk att orka springa så länge! Det är så jäkla imponerande. Du är min idol!

Julia sa...

Men shit Jonna! Håller med Elina och är djupt imponerad!! Bra gjort!

Emelie sa...

härligt! du är grym du! är imponerad som både elina och julia! vilken härlig känsla det måste varit när du klev över mållinjen! det här kan du vara stolt över! kram

andreas sa...

det är sjukt långt ,jag skulle behöva springa min vända sex varv för att komma upp i marathonlängd och det kommer aldrig hända :) kramar

Andrej sa...

Snyggt! *småler och njuter*

pfunke sa...

Bra jobbat!

Linnea sa...

Vilken härlig känsla det måste ha varit att springa över mållinjen.
Nu måste du känna dig stolt!

Anonym sa...

GRATTIS JONNA!!! Jag är mäkta imponerad, kan inte fatta att du gjorde det. Det är helt fantastiskt... Jag tror inte det blir någon mara för min del. har inte tränat tillräckligt mycket så är rädd att skada mig. Det får nog bli nästa år istället. Du är min idol nu!

Kramar.tora

mbh sa...

Ska du låna Odin barnvagn eller kan du gå själv idag? Vi hörs! Puss