måndag 15 mars 2010

Varm i hjärtat

Åh! Jag känner mig så full av energi och hjärtevärme efter att ha fått busat och myst med min gudson i kväll. Det var alldeles för länge sedan sist och nu längtar jag redan tills nästa gång. Min väldigt kära vän, Nils mor, klippte dessutom av några slitna centimeter från Plupphåret.

Om ni undrar över att jag är otillgänglig, så beror det på att jag har tappat mobiltelefonen i toaletten. Det är tyvärr sant. Det hela inträffade i lördags. Och nej storebror, jag hade inte bajsat eller kissat när olyckan skedde. Mobiltelefonen plockades itu i bitar och lades på tork, men tyvärr fungerar den sisådär. Fast det är skönt också. Jag kanske ska bli den första under 80 att inte ha mobiltelefon?

9 kommentarer:

Elina sa...

Andreas var nog inte den enda som undrade det :) Ibland känner jag mig alltför beroende av mobilen. Tittar om jag fått sms fast att jag skulle hört om jag fått det osv.

Härligt att du fått träffa söte Nils!

J W sa...

Hoho fina tjejen som jag hade en grym helg med i vallen! Kärlek!

mbh sa...

och så fick du träffa honom idag med! bingo!

julia sa...

Andreas OCH Elina var nog inte de enda som undrade det! Tanken hann faktiskt slå mig också :)

Angående tv-prylar så undrar man ju vad grejen är. Vi råkar ju ha en väl fungerande tv (de sista kvar med en tjock-tv, men ändå!) och kan inte riktigt se varför alla dessa tusenlappar ska slängas på en platt-apparat.

Unknown sa...

Jonna! Samuel älskar att kasta telefoner i vatten, så vi har blivit av med en trådlös hemtelefon, men min mobiltelefon klarade sig efter att han kastat den i diskvattnet, men det sätnger av sig själv ibland.

Julia, även vi har en tjock TV, och dessutom är den kvadratformad, så det går inte att läsa förnamnen i olika namnlistor, och ofta tappar man första ordet i en textrad. Men vad gör väl det?

Frida sa...

haha, det kan det nog vara :)

Men åh. Vad jobbigt med mobilen. Jag är något utav en expert på att tappa saker i toaletten, men har inte lyckats tappa ner mobilen än, tack och lov.

andreas sa...

jag undrade, frågade ,och fick det bekräftat av en säker källa hahahaha kram

Andrej sa...

Hehe... Skit i mobilen?

Michaela sa...

Re: varm i hjärtat!
Finaste Plupp, vi lever också på ditt besök som etsat sig fast i sonen. Jonna säger han och ser kär ut!
Puss och kram!