söndag 7 mars 2010

Evighetsblomster


Jag shoppar väldigt sällan. Sist jag köpte kläder var nog en lager 2-tröja och ett par överdrags(täck)byxor på skidklubbens medlemskväll för några månader sedan... Det finns flera skäl till det. Ett är att jag sparar inför kommande äventyr. Ett annat att orten jag bor på inte direkt inbjuder till shopping. Och inte hinner jag heller. På helgerna grillar jag hellre korv med mina syskon och syskonbarn, som idag, än åker till närliggande orter för shopping.
*
Och av någon anledning blir jag provocerad, och tycker det är rätt sjukt, att man ens kan komma på tanken att köpa en väska för nästan 25 000 kronor. Men det är ju helt meningslöst att reta upp sig på det, och alla är vi ju olika med olika behov.
*
Hursom börjar jag bli ganska shoppingsugen, och listan över saker jag behöver växer. Härom dagen köpte jag även något jag inte behövde, en kruka med snödroppar. Som inte ens kommer att vissna. Men som ger mig vårkänsla och ett finare köksbord.

4 kommentarer:

Elina sa...

men jag vill väl också grilla korv! grrrr! helst vill jag att ni inte ses alls mellan gånger jag är hemma, utan sitter ensamma och bittra i era enskilda hem. sen blomstrar allt ut när jag kommer hem :D deal?

Andrej sa...

Mmm. Jag köpte biljetter till Green Day åt min son. Tror han blev glad. Han hoppar fortfarande omkring här hemma.

mbh sa...

Plastblommor är nog det enda raka för dig :) Men den var fin. tack för att du kom igår!

emelie sa...

va härligt med vår blommor på köksbordet! piggar upp!