tisdag 8 september 2009

Minispinn, backlek och kreativitet

Jag har en sådan sjukt rolig träningsvecka inbokad! Igår stod 40 min styrketräning axlar, rygg, mage samt 3 km/14.20 min löpband och 13 min cykel på schemat. Svetten droppade trots den snålt tilltagna konditionsdelen. Härlig känsla! Idag blev det 30 min lunchlöpning, backintervall. Upp- och nerjogg samt 6 x Hägerbacken. Fler hann jag inte med, måste duscha och tillbaka till jobbet. I morgon har jag i egenskap av hälsoinspiratör (inspektör?) på jobbet lockat med mig någon eller några att springa fram och tillbaka till ett möte 5 km bort. Alltså, 5 km x 2. På torsdag har jag lockat med mig någon annan att gå på lunchspinning. På fredag blir det morgonsimning eller styrketräning. Och i helgen både vila, firande av älskling och förhoppningsvis ett litet längre löppass!
Bra sak 1. Nästan all träning utförs på morgon- och dagstid vilket frigör kvällarna till annat.
Bra sak 2. Varierad och kreativ träning!

På tal om detta med affirmationer så tror jag verkligen mer på detta med att peppa positivt än tvärtom! Jag tror att både egen och andras peppning höjer prestationen. Att jag sedan hoppas att ingen hör mig när jag springer och mumlar Bra Jonna... stark! Stark och lätt. Bra! är ju en annan femma...

6 kommentarer:

mbh sa...

springa till ett möte? lät kul. men luktar alla svett på mötet sen eller?

Elina sa...

tänkte också på hur det blir på mötet?

Jonna sa...

Jaja, det var några till som tänkte på den petitessen. Jag blir nog själv om att springa dit, jag tror inte jag blir superäcklig av 5 km lugn löpning faktiskt. De andra (ok max en person) som vill springa springer bara hem isf. :)

andreas sa...

bra jonnna lätt å stark bra bra....
kram

Andrej sa...

Tack för kommentaren på min blogg. Omtanke värmer alltid. Och vilken tur du har som får till träningen på dagtid. Svårt avundsjuk!

Anonym sa...

Hej Jonna! Här kommer en hälsning ifrån Uppsala, fint väder men kanon-mycket plugg. Tänkte bara säga hej och hoppas vi ses något i Leksand snart! Kram Ida Enqvist