fredag 4 september 2009

Spara bilden

En fredag den 27 mars skrev jag ungefär såhär. Och det är fredag kväll och klockan är 21:18. Och i Leksand snöar det, igen. Det är snart april och det är ljust när jag vaknar oavsett tid, och det är ljust när jag går ifrån träningen om kvällarna. Och en fredagskväll för mig i slutet på mars våren tjugohundranio ser ut ungefär som så. (...) Drunknar i soffan efter en vecka som mest varit tung, med datorn i knäet, fjärilar i magen, hjärta som rocknrollar. Och en stor kaffe och choklad. Det finns fredagskvällar som är miljoner gånger bättre, med häng i gäng och pussar och många saker... men man kan också ha det så mycket sämre än så och jag är glad.

Jo, man kan ha det så mycket bättre. Som nu, som kvällen i kväll. När jag inte ens, inte ens om jag letar med ljus och lykta, hittar något som är fel eller känns tungt i bröstet. När man har tränat, arbetat, ätit, drunknat i soffan med en kaffe och choklad... men med näsan i hans hår och mot hans hals. När han inte är ett jordklot bort. Nu ska jag stänga av dator, tv, och få göra det där jag drömde om då. Sova intill.

3 kommentarer:

m sa...

härligt att du känner så. det känns gott i hjärtat att du är så lycklig, det är du värd. såg ni att jag satt upp j:s namn på postlådan? det var kul :)

andreas sa...

näsan i hans hår? blir du inte hemskt täppt då av allt gele hahaha...kram

Elina sa...

<3

men varför svarade du inte mig igår?