tisdag 29 september 2009

Kraft och fart!

Sista löppassen har jag känt mig urstark! Det är fantastiskt. Låt det fortsätta så... I lördags backintervaller med nytt backrekord (10 st) och i söndags milrundan där vi gjorde en grym spurt sista kilometern! Idag stod kvalitetspass intervaller med "tusingar" på veckoschemat.
4 x 1000 meter
4.36
4.25
4.17
4.08 min/km
med fyra min jogg (5.27 min/km) emellan samt upp- och nerjogg (5.27) Tot 7.75 km löpning.

Konstiga saker som händer på gymmet 1. En gubbe som stod och stirrade surt på mig när jag sprang sista kilometrarna. OK jag vet att det i vissa gym finns tidangivelser på ex löpbanden och cyklarna att är det kö, använd dem ej mer än 10 min. Men det finns det inte här och idag var det din tur att vänta...
Konstiga saker som händer på gymmet 2. Alla personer som plockar med sig sina skor in i omklädningsskåpen. Oavsett om skorna är gamla och skitfula. Så ofta kan det väl inte hända att folk snor gamla skor?

Och det här blir en bra dag för att...
Bra saker 1.
Jag ska på syjunta klockan halv fem!
Bra saker 2.
Jag ska sen möta upp prinsen för styrketräning! Därför kunde jag lämna mina svettiga kläder i ett skåp på gymmet nu, så är de (hrrm) nästan torra före klockan sju.

6 kommentarer:

Mange sa...

Jag är en av dom som plockar in mina skor i skåpet. Folk är helt galna, och jag har blivit av med skor två gånger på gymet här i Umeå. Inte för att jag förstår vad dom ska med mina svettluktande sneakers till! Det känns ganska tråkigt att gå hem i sina inneskor... :)

andreas sa...

jag snor jämt skor i hallen kram

Andrej sa...

Hahaha... snacka om klass-skillnad. Jag toppar mina intervaller med fem-minuterstempo och du vilo-joggar i den hastigheten.
Ojojoj...

Emelie sa...

Jonna, jag är tröttast i hela världen just nu och har en lägenhet som förfaller och diskberg som växer och en kropp som orkar NOLL. Igår hade jag yogalektion och hade verkligen ingen lust alls att cykla över hela stan för andra gången samma dag. Men! Då tänkte jag på dig, cyklade dit, yogade järnet, cyklade hem och kände mig hemskt nöjd. Du peppar fast du inte vet om det! Eller nu gör du ju det och har fått världens längsta kommentar till på köpet! :)

Elina sa...

förlåt att jag är dålig på att kommentera. men jag är nog lite seg gällande allt just nu, om det är till någon tröst.

Snorkkis sa...

Vilken bra fart på tusingarna! (Och på "vilo" joggingen också). Härligt att löpningen känns så bra... trots en del konstigheter :)