fredag 25 september 2009

En annan fredag

Jag har värk i kroppen efter gårdagens två pass, svettig spinning på lunch och styrketräning på kvällen tills armarna blödde. Men nej, jag är ingen kärring och jag gnäller inte! Jag är stark och tuff, så det så. Bland annat tog jag 30 kg på sista två set tricepspress 8 + 8 rep där jag vanligtvis tar 20. Med andra ord är det bra med någon som är med och pushar en och säger åt en att öka!

Idag är det en annan sorts fredag. Ingen fredagskjol, ingen fredagsfläta, ingen fredagssimning. Inget fredagsfika med flams och trams. Däremot smala gråa jeans och svart kavaj. Ett bultande nervöst hjärta.

Jag längtar så väldigt efter klockan halv fem, att den här dagen är över, att det blir fredagkväll med öl, tända ljus, mys, och att helgen ska börja, den bästa helgen.

8 kommentarer:

elly sa...

men du måste ju berätta vad det är ju ska göra!

och rapport från spinningen: det var tråkigt. svennediscomusik i samma tempo hela tiden och tråkiga (ja, de var två) instruktörer. men nu vet jag det! tacka vet jag ida-spinningen, som jag dessvärre missar idag både på grund av tidsbrist och början till sjukdom. damnit!

elly sa...

du*, inte ju.

Elina sa...

Lycka till! Svart kavaj? Ny eller Malins?

PUSS

malin sa...

min kavaj slansie.


hoppas att du kan berätta på lunchen eller ska du dit efter?

puss

Linnea sa...

Jonna, vad är det du oroar dig för?
Hoppas att det som var jobbigt gick bra. Tråkigt att vi inte hann stanna och prata. Kanske kan ta en fika nästa vecka?
kram

Magnus sa...

Näe, skador är aldrig roliga. Jag känner mig lite otursförföljd. Oddsen att jag spelar alla matcher en säsong nuförtiden är nog rätt höga tyvärr. Men imorgon har vi seriepremiär.. och jag tänker spela! Så det så! :) Hoppas allt är bra annars! Kram

Snorkkis sa...

Lycka till med det du har för dig i din svarta kavaj! Och säg till ifall du har lite tid över när du är i Stockholm!

JT sa...

Hoppas att allt kavajarbete gick bra! Hur det än gick så har du gjort rätt i alla delar du kan påverka och gjort det bra!