torsdag 9 juli 2009

Genom mina tankar

Det ska tydligen falla mellan 40-70 mm regn idag. Men vad gör väl det… för jag är så jäkla kär, glad, jag ska äta lunch med en prinsessa, jag har inte ångest för hösten och andra tider för jag tror livet kommer vara underbart att leva även i oktober, och jag får faktiskt SEMESTER i morgon!

Att jag drömt alltför många mardrömmar sista nätterna, den sista att pappa skulle skjuta en räv men istället råkade skjuta Alva, åh Alva älskade Alva jag saknar dig… och att jag blir fångad i små trånga rum med personer som vill mig illa och sådant, är ju bara piece of kaka i jämförelse med den glädjen jag känner.

Alltså, semester i fyra veckor, jag ska vara ledig i fyra veckor! Jag börjar faktiskt nästan gråta när jag tänker på det. Att jag ska få vara hemma och baka kanelbullar en måndag, få resa bort, semester… Jag känner mig väldigt känslosam just nu. Jag läser om när hon jag snart ska träffa ändrade relationship status för snart ett år sen och får en tår i ögat för det är fint.

Jag hör en låt som påminner mig om något bra och fint eller något sorgligt och tungt, jag tänker på hur otroligt bra och äkta han som jag har i hjärtat är, hur han får mig att skratta och önska och älska och det bränner till bakom ögonlocken igen.

På ett födelsedagskort som jag skrev häromdagen citerade jag Buddha Vi skapar världen genom våra tankar. Det är så sant, så enkelt och så fruktansvärt svårt. Det här blev ett av mina längre och mer personliga inlägg, dessutom dagens fjärde, det beror på att jag snart är klar med allt jag ska inför semestern, så sen tänkte jag mest sitta och känna in känslan.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jonna!
Jag önskar dig en otrolig semester och att bara få vara. Vädret vänder på lördag och sen har jag bett om fint resten av sommaren. En och annan dag med målningt för återhämtning det är allt:) Saknar dig och hoppas att dina drömmar (hemska alltså) snart försvinner. Puss och kram / Maria M

Fridah sa...

Men sööööt! Prinsessa minsann! Du kan vara.
Och jag tycker, som jag sa, också att relationship statusen är fin. Vi kan bilda klubb, du och jag. Nu tycker jag att du ska ta din välförtjänta semester och vara mycket glad för den. Puss.

Emelie sa...

Amenneh! Du skriver så fint att man får både andan och hjärtat i halsen! jag känner också på mig att den här sommaren blir riktigt, riktigt bra. :D

Elina sa...

Har läst alla inlägg, tycker om alla inlägg! Tack igen för idag.

<3

Anna-Lena sa...

Hej vännen!
Vad skönt för dig att det äntligen är dags för semester, det är du verkligen värd. Hoppas du kan njuta i dessa fyra veckor, vilket jag säkert tror du kommer kunna göra. Du är ju expert på att se, skapa och ta tillvara på livets små godsaker. Låter dessutom som livet leker för dig nu vilket gör mig så varm i hjärtat. Blev så rörd så jag fick en tår i ögat när jag såg vad fint du skrev efter ditt besök hemma hos oss, du är för söt! Hoppas vi ses snart för jag saknar dig gumman! Kram kram!

Jonna sa...

oj vilka fina kommentarer, tack vänner <3