tisdag 1 februari 2011

Den mest älskade frukosten

Elina bjöd på en uppmaning via sin blogg. Vilken är din favoritfrukost? Jag funderade en stund. Frukost är ju trots allt dagens bästa på många sätt. Det finns så många fina frukoststunder. Frukost i Kinnvallsjösätra. Lördagsfrukost med Ring så spelar vi. Vardagsfrukosten. Lyxig hotellfrukost.Sen kom jag på det. En dag i slutet av juli, i ett grönt litet hus i Motala hos fästmannens farmor och farfar som jag också lånar. När vi kommer ner från "vårt rum" möttes vi av detta. Kokta ägg, färska blåbär, yoghurt, bröd, te, kaffe. Och framför allt kärlek och en dag full av det framför oss.

5 kommentarer:

Slans sa...

Det var ju inte riktigt jag som bjöd in till det, utan Elsa :) Ser ut som en grymt härlig frukost i alla fall!

Dolly sa...

Fil ar nagot jag saknar i Dubai, det basta frukostmalet! Men knackebrod fixar jag fran IKEA :-) Frukost ar det basta och mysigaste malet pa dagen.

felicia sa...

Hej!
Jag brukar läsa din blogg titt som tätt och imponeras över dit driv till träning, att du hela tiden orkar och allt det där. Jag själv kämpar hela tiden för att få den konditionen jag vill ha, att bygga de musklerna jag vill ska komma fram men tycker det alltid går utan resultat. Jag älskar att träna och gör det mer än gärna, har tränat styrketräning i 2 år och visst blir jag starkare men inget mer, jag vill att det ska synas.
Att löpa är underbart, men jag ger upp så lätt när jag inte har en strikt plan att följa. Så nu kommer min fråga till dig, har du några bra träningstips/träningsprogram till en tjej vars mål är att klara tjejmilen under 1 timme och när det gäller styrketräningen bygga muskler som syns?

MVH
Felicia
felicialeven@live.se

mbh sa...

åh det är så underbart att vara gäst o få äta frukost på det där sättet. fint dukat. generöst osv.

andreas sa...

hotellfrukost så klart och du ska ha mobil när du åker själv kramar