tisdag 15 juni 2010

Dramatik på golfbanan

Då min hals sätter stopp för egen träning idag följde jag med som caddie (ok, jag bar bagen ett halvt hål) på pojkvännens 9 hål på golfbanan. Jag är så glad! Numer vet jag både vad utslag, chipp, putt, range, bunker, drive, inspel, närspel, tee och green betyder! Jag börjar få kläm på grunden i golfspel, med regler och par och handicap!Kvällens enda dramatik utspelade sig när jag plötsligt hör en man vråla Håll käft Jonna! Jag blir något kallsvettig, jag har ju inte sagt något alls och vet mycket väl att man ska vara tyst när golfarna slår. Vänder mig och ser att spelarna bakom har en hund med sig, som heter Jonna. Hur stora är oddsen?
Det är inte konstigt man trivs här! En snygg duktig kille, strålande sol och vacker miljö gör en perfekt kväll i juni.

7 kommentarer:

Elina sa...

Det var inte fy skam att vara på sjön i en roddbåt en kväll som denna heller :)

Mor sa...

Får jag se er där någon morgon också, vid sju, när jag cyklar förbi?

pfunke sa...

Ha ha, jag trodde det bara var jag som hade hundnamn...

Andrej sa...

Hehe... har du inte hört
"Golf? Golf är ett utmärkt sätt att förstöra en fin promenad på?"

Malin sa...

snart är du nog spelare själv :)

Hanna sa...

Åh, vad jag skrattade (skrattar fortfarande!) åt incidenten med hundägaren! Jag hade nog dött, först av rädsla för att det det var mig han menade, sen av skratt när jag insåg hur det låg till och att han verkligen skrek "håll käft"..! Är det så tongångarna går på en golfbana??? Vi ses imorrn! Puss och kraaam

F sa...

Haha belive me, jag har testat allt!
Och det där med att sluta att städa och greja själv, och liksom vänta ut honom funkar definitivt inte, för han ser inte om det är stökigt, jag skulle säkert kunna tippa ut en hel container i vardagrummet utan att han reagerade, han skulle bara gå runt soporna. Härliga killar =)
Nej det som funkar bäst är faktiskt att skriva om det i bloggen, för då skäms han! =)
lite taskigt av mig kanske, men man lär ju ta till alla knep man har :P