fredag 27 januari 2012

Min tråkigaste träning någonsin

Jag är hemkommen från en tjänsteresa söderut. Träningskläderna var medpackade, hotellet hade ju gym! Eftersom jag inte hade något annat att göra igår kväll såg jag fram emot ett långt pass...

Men, det var min tråkigaste träning någonsin. Gymmet var litet, trångt och fult. Tre löpband, två cyklar, några multimaskiner och ett hantelställ. När man sprang tittade man rakt ut i svarta fönster. Ingen musik. Jag fick dela upp löpningen i 2 + 3 + 3 km för att inte smälla av. Varvade med styrkeöveningar för hela kroppen. Visst, det blev ett både långt och svettigt pass till slut men...

...frisk luft är mitt fix. Efter två dagar utan frisk luft känner jag mig helt svältfödd och ser fram emot en helg med många timmar på skidor och mycket frisk luft i mina lungor!

3 kommentarer:

andreas sa...

usch tacka vet jag landsbyggd å frisk luft :) kramar

bureborn sa...

Hotell"gym" är verkligen en mardröm! Minns med fasa ett trångt, varmt vindsskrymsle där jag spenderade 45 minuter på ett inträngt löpband stirrande på en grisskär vägg prydd med gula platsblommor.

Elina sa...

Jag tycker tyvärr ofta att gym kan kännas en aning småtrist... Förutom när man har sällskap :) Antagligen därför det blir många pass istället!