söndag 15 januari 2012

Många timmar kärlek

Igår bodde Odin över hos oss. Vi åt hamburgare, busade, lekte, såg på film och åt godis, och sov sedan alla tre i vår säng. Imorse gick vi upp klockan 7 (händer inte alltför många söndagar), och byggde kojor. Där i låg vi sedan och åt frukost, läste sagor och lade pussel. Odin älskar gitarren han fick i julklapp. Imorse spelade och sjöng han sig igenom hela sin repertoar klockan 8:00... Var bor du lilla råtta, Sjörövarfabbe och Ekorrn satt i granen är favoriter! Inte hade vi hjärta att säga att grannarna kanske misstyckte!

Det enda besvärliga med att intensivumgås med syskonbarnen är att det blir så förbannat tomt när de gått hem... Jag fick lov att gå hem och gråta en skvätt när vi sagt hejdå.

5 kommentarer:

Elina sa...

Åh, förstår både hur mysigt ni hade när han var där och hur tomt det kändes när han gick. Ni får göra en favorit i repris snart igen! Och ni kommer ses mycket fast att de flyttar.
<3

LinaTriathlet sa...

ÅH vilket mys!! Man får ju så mycket kärlek från de små barnen, förstår att du grät en skvätt!

andreas sa...

ni är väl för gulliga,kanske jag kan få sova över oxå? kramar

Honey sa...

Vilken lycka för både er och Odin att ni har varann! Och att ni har så kul ihop :) Jag hoppas ni tar Andreas fråga på allvar och pysslar om honom lika kärleksfullt! Kram

PS. Gitarrkortet är underbart!

Malin sa...

Lyllos Odin som har er - vilken lycka! Ni är så fantastiskt kärleksfulla och engagerade i dina syskonbarn så det är nåt helt otroligt.