onsdag 26 oktober 2011

Att planera och genomföra

Det kanske var överilat att dra igång ett evangemang med några få dagars varsel. Men jag tycker fortfarande att det är en bra idé... (Idén är delvis inspirerad av de Ultraintrervaller 8x10 km som springs runtom i landet den 12/11.)

Nåja, under dagens 15 km löpning hann jag med att fila och fundera på framtida löparäventyr! Men mer planering, framförhållning och idéer så ska jag arrangera något! Eventuellt i början av maj 2012 (planera in det...) Det ska bli ett kul arrangemang som ska passa alla oavsett "nivå", bara man älskar att springa. Ingen tidstävling där den som springer snabbast och mest vinner, utan en utmaning mot sig själv under sociala former.

Jag tycker det känns extremt kul att fundera på detta. Att sitta i långa förenings- och styrelsemöten är inte alltid kul, men att göra och genomföra är kul. När jag var sammankallande i roddklubbens träningskommitté fick jag vara en "doer" och planera träningar, träningsdagar och tävlingar. Kanske saknar jag det där... att få jobba på och organisera ett projekt man tror på och brinner för!

4 kommentarer:

Karin sa...

hmmm, i maj ska jag och min partner in Crime upp till fjälls för att springa i fjällmiljö (träna inför BAMM 2012!!). Ev får vi låna en stuga i Lima och vad ser jag ligger därinärheten? Kinnvallsjösätrarna! Ett så krångligt ortsnamn kan väl inte finnas på fler än ett ställe, är det ert? Då föreslår jag event där :-D

Elina sa...

Du är duktig på att planera och fixa! Förstår delvis tjusningen i det. Hoppas du får till en utmaning på lördag, själv eller med någon!

Sofy sa...

Spännande! jag tipsar om ett härligt löparrangemang som går av stapeln till hösten, även om det kanske är lite långt fram nu? Ramundberget gör sina poppis löparläger i fjällmiljö för tredje året i rad. Ifall du utöver att ordna själv också vill luta dig tillbaka och njuta! :)

Malin sa...

en blivande projektledare månne?