tisdag 21 december 2010

Att vara en upplevelsesamlare

På förra inlägget skapade jag en ny kategori, UPPLEVELSER. Jag har ibland funderat på vad som driver människan mot nya idéer och mål, t.ex. inom träning och fysiska (och mentala)utmaningar. Jag tror att i mitt fall handlar det mycket om upplevelsen! När man hittat ett intresse som man älskar att utöva, så hittar man också gång på gång upplevelser. Visst är t.ex. tävlingar ofta enorma upplevelser, både hela sammanhanget runtom kring men även den inre upplevelsen och självberikandet.
*
Men väldigt, väldigt ofta hittar man upplevelser att lägga till sin bank i den vanliga vardagen. Alldeles vanliga pass som blir till upplevelser att minnas och bära med sig. Jag vet att det kommer att komma nya upplevelser, det vet jag även under tråkiga grå dagar och pass. Därför fortsätter jag samla, en upplevelsesamlare. Stora och små upplevelser.

6 kommentarer:

andreas sa...

bra jonna det ska jag oxå bli :) ha en bra dag kramar

Slans sa...

Du och dina etiketter ;) Skämt åsido. Det är bra att du ser fina upplevelser i "vardagen"!

mbh sa...

Gårdagens bilkrångel var väl också en upplevelse på sitt sätt :) Kramar

Jonna sa...

Det var ett helvete med gårdagens kostsamma och tidskrävande bilkrångel. Jag funderade på att skriva om det, men vill mest glömma det!

Annika sa...

Absolut, visst är det så!

Jag gillar också upplevelser och tror att det är en del av att utmana sig själv - att vara med om nya saker. :)

julia sa...

Underbart ord, "upplevelsesamlare"! Och visst letar man nästan ständigt efter nya spännande upplevelser eller varför inte gamla, men kära upplevelser:)