onsdag 1 december 2010

1.15 timme dagsljus

Nu känns det enklare än igår kväll, tack för era kloka kommentarer! Såklart kommer det att fungera att kombinera mina intressen, formen kommer bibehållas genom ihärdig skidåkning. Det fungerade ju faktiskt hyfsat förra vintern - och då var jag dessutom knäskadad och kunde knappt springa alls. Och sprang ändå maran med godkänt resultat i maj.
*
Just nu njuter jag av kaffekoppen, efter 15 km skidåkning i dagsljus! Visserligen i totalt utsuddade, barriga och flisiga spår men ändå... Lyssnar in mig på mer julmusik, pysslar hemma och ska laga god middag åt några kära i kväll!

6 kommentarer:

Ulrika sa...

Grymt med skidåkningen mitt på da'n! För min del blir det nog inget Vasalopp i år. Känner mig inte riktigt motiverad till att släppa all annan träning för att satsa på skidorna.. men kanske en TjejVasa om snön fortsätter att ligga kvar här.

Elina sa...

Härligt med en ledig dag! håll kvar dina 75% så länge du kan, det är mitt råd :)

vi såg julkalendern imorse, verkar lovande som sagt.

Malin sa...

tack för att du passade blodhunden o fixade middagen!!!!

Andrej sa...

Och jag har tittat på julkalendern.

andreas sa...

vilken vardagslyx kramar

Miss Agda sa...

Åh så vackert! Och lyxigt med en sådan skidtur! Och skidåkning är ju grym träning inför maran också. Jag körde några av mina långpass på skidor (skadad och kunde ej springa) inför maran. Maran som dock inte blev av pga andra prioriteringar (en prioritering som just nu nöjt snusar bredvid mig) :-)