Idag lyckades jag skapa en ljummen bulgursallad med kyckling och salami utan att behöva handla en enda ingrediens! Jag kokade fullkornsbulguren i ekologisk grönsaksbuljong (utan smakförstärkare), blandade bulgur med bitar av stekt kyckling, hackad rödlök, salami skuren i bitar och dekorerade med morötter och körsbärstomater. Salta, peppra, ringlade över lite olivolja.Vardagslyx som satt som ett smäck efter dagens arbete och träningspass!
6 kommentarer:
Det lät gott och såg väldigt gott ut! Kram.
Det var inte illa att ha både salami och kyckling hemma bara så där! Låter gott :)
salami och kyckling är ju rena helgdagsmiddan kram
Det är inte alltid vi har både kyckling och salami hemma :) men nu råkade vi ha lite fryst kyckling, samt en evighetssalami som vi köpt av Jontes lillebror/skolresepengar..
Ser smarrigt ut!
Har faktiskt en kokbok som heter "koka soppa på en spik"! :) Men när jag gör det ser det ju aldrig så DÄR bra ut..!
Skicka en kommentar