torsdag 8 april 2010

Grilla till helgen?

Jag läste ett sådant hemskt inspirerande inlägg om grillpremiär! Personerna hade grillat grönsaker, kycklingspett och till det gjort tzatziki och klyftpotatis. Igår frågade jag JW Kan vi inte grilla till helgen? Han svarade Jo det kan vi... en köttbit. Jag svarade Ja, eller kycklingspett... och grönsaker! Och så kan vi göra tzatziki till, och klyftpotatis... (fantasifullt)

Vad tycker du, är det dags för grillpremiär nu?

8 kommentarer:

julia sa...

självklart kan du dra igång grillning! men helst ska det vara soligt och inte så förbaskat kallt, så välj en bra dag! en av mina favoriter på grillen är halloumi:)

Anonym sa...

åhh..klart i ska grilla. vi hade premiär igår då Johan fyllde år! och jag säger som dig, det ska vara massa grönsaker och kyckling eller lax och sånt gott, det är det bästa!

Elina sa...

Gört!

andreas sa...

givetvis är det premiär! kram

Andrej sa...

Jaaaaaaaa!!!!!
Fast vår grill har klappat ihop. Så vi skall köpa en ny. Och DET innebär fruktansvärd ångest.

Sofie RW sa...

Åh, jag vill också ha grillat. Vi har ingen grill för tillfället, så det får bli steg ett; att skaffa en alltså. Grillat är ju sååå gott!

Och vad roligt det skulle vara om vi kunde springa tillsammans eller fika eller både och om du kommer till Stockholm!

Malin sa...

grillning is the shit :) sa hon som försökte låta yngre än hon är

Frida sa...

Åh ja! grillpremiär är inte en dag för sent. Jag och Caya var ute och gick igår och kände lukten av grillat, och båda blev genast jätte hungriga =) Grillat är absolut något jag längtar mest efter när våren kommer!