söndag 13 december 2009

Varm i hjärtat
Som vanligt en söndagkväll, bilder från veckan som gått... Nyast först, och så vidare. Imorse fick vi tända tredje ljuset i adventsljusstaken! På kvällen igår var det av olika skäl läge för en riktigt riktigt lugn hemmakväll med popcorn och Harry Potter på film. (Jag är fortfarande regerande popcornprinsessa som synes!)
*
På dagen igår hade vi en riktigt underbar dag med barnvaktande all day. Jag var helt varm i hjärtat hela kvällen efter att vi sagt hejdå till Gustaf och Vincent, älskade ungar... Våldgästade syster och Odin på andra sidan tomten hann vi också med, och bjöd tillbaka idag på Luciafika.
*
Sista bilden visar tisdagens superlyxiga syjuntefika! Ugnsvarma kanelpudrade apelsinhalvor, kladdkaka och vispgrädde!
*
Helgen har också innehållit finfin träning där bland annat ordet mysjogg fick en helt ny dimension... att löpa ensam en lördagkväll, med julmusik i örnen, och en glittrande stjärnhimmel ovanför, kika in i alla fönster på alla juleljusen - det ÄR mysjogg!

5 kommentarer:

andreas sa...

sannerligen mysjogg lät underbart kram

Elina sa...

ser riktigt mysigt ut! ska bli så härligt att träffa alla snart :)

Snorkkis sa...

Så mysigt! Och nu när jag ser dina foton vill jag absolut inte att det ska vara måndag i morgon; kan man inte få fortsätta mysa med levande ljus?

mbh sa...

det har varit super att se er så mkt. men med tanke på att du är sjuk nu kanske vi kan hänga lite i veckan också. vi är ju redan smittade av varandra. puss

mbh sa...

mysjogg, visst, men nog hinner man glo mer i folks fönster om man går?