måndag 14 december 2009

Inte så fartfylld Fartfylld.

Sjukdomstider? Ja, jag är däckad i alla fall... har klarat mig frisk hela hösten men nu var det så dags. Och vad är det att skryta med egentligen, på jobbet finns det en kvinna som inte haft en sjukdag de sista tio femton åren!

Det har nästan varit som när man var sjuk som barn. Skillnaden är att nu tar fina pojkvännen hand om en istället för föräldrarna. Jag har skippat lunch, och istället ätit mackor, Romerska Bågar och druckit kaffe och honungste - för det får man när man är sjuk! Läst tidningar och böcker. Sovit mitt på dagen. Dirigerat sambon i när han körde skräp till tippen släng det där, släng inte det, akta där... Själv blev jag yr av att lyfta två påsar glas och gick in och lade mig istället.
*
Det som är tråkigt med detta är såklart att man inte kan eller får träna! Istället hinner jag fundera en hel del på träning och hur den ska läggas upp framöver. Nu vräker snön ned utanför och det innebär snart längskidtider! Problemet med detta är egentligen inget problem, men det är svårt att köra relativt seriöst med två konditionsgrenar löpning och längdskidor parallellt av tidsmässiga skäl (samt styrketräningen)... lunchlöpning och längdskidor på kvällarna, kanske?
*
Jag måste även ta upp kvalitetspassen i löpning igen. Sista månaden har det bara blivit distanspass. Denna sjukdom kanske dock är bra på så sätt, att jag nu blir totalt skavankfri i ben och fötter...
*
Slut på ett långt och sjukdomstråkigt inlägg, nu ska jag samla kraft för att diska och gå ut till postlådan. JW är och spelar match i curling! (Andra gången han spelar någonsin, det ni...)

6 kommentarer:

Frida sa...

Ja, efter att jag skrivit inlägget så gick jag in där och kikade och hittade till min besvikelse din fakta. Fy va trist! Men det var ju trots allt bara en utav alla oinnehållslösa dokusåpor så vad annat hade varit att vänta =)

Och du, trist med sjukdom! Verkligen tråkigt. Vila vila vila nu så du håller dig frisk över julen!

Krya-på-dig-kramar / Frida

Elina sa...

Det är verkligen trist att vara sjuk. Ibland kommer jag mig själv med att önska "kan jag inte få bli lite sjuk så jag bara får vara hemma i några dagar". Men att vara hemma och sjuk är ju inte så kul trots allt. Man har ju ingen lust och energi till det där man vill göra hemma ändå.

Jag har inte varit helt kry på sju veckor nu. De på skolan säger att det är så att jobba med barn. Vilken härlig framtid jag går till mötes :)

andreas sa...

stackars dig krya på dig kram kram

mbh sa...

det är inte illa att planera träning när man är sjuk:) Tack för titten! Den var guld värd, i morgon kan ju jag o odin komma över o kolla på er gran!

Andrej sa...

Enda chansen att få ett träningsuppehåll är att bli sjuk? Haha, du låter ju nästan som en annan sjukling.
Krya på dig, vännen!

Michaela sa...

Ingefära, honung och citron blandat med hett vatten är ett tips i sjukdomstider. Krya på dig och så hoppas jag att vi kan ses snart. Puss!