måndag 4 maj 2009Nu är det väldigt snart sommar och då är det väldigt snart dags för att dra på sig roddarkläderna, ta fram handskarna, sittdynan, bära fram min åra (bog 3) och sätta sig i båten, spänna fast fötterna och ro, ro, ro tills svetten rinner, skavsår överallt, musklerna ömmar... Ser fram emot att träna och tävla rodd! Det är en kort och intensiv säsong från nu fram tills sista tävlingen. Rodd är en underbar träningsform för hela kroppen och som pricken över i:et spännande tävlingar, Stora Siljansrodden, tillsammans med de 19 andra tjejerna i båten!

Hädan efter blir det alltså en del omfokusering träningsmässigt, det blir framför allt löpning med mindre än två veckor kvar tills den stora uppgörelsen Limsjön Runt och rodd. Jag ska tydligen även prova att slå några slag med en golfklubba... I min enfald trodde jag att jag skulle få vara caddie och stå och blinka med ögonfransarna, bära en kaffetermos och heja på, kanske kan jag till och med vara massör, men skam den som ger sig och lyckas jag träffa bollen en gång så är jag överlycklig!

Nu är det lätt att leva.

2 kommentarer:

Elina sa...

Jag hoppas att jag får tävla några tävlingar i alla fall! OCH att jag får sitta på stråk 3 när jag kommer. Hälsa Johan det!

elly sa...

jag antar att det går fort när den väl kommer, men än lyser den riktiga våren med sin frånvaro i västerbotten.