onsdag 6 maj 2009

I båten, ut på sjön

Så igår var det dags, årets första roddträning med båten i vattnet! Det blev en mycket lugn teknikträning, jag fick sitta på bog2 och ej bog3. Det gick i alla fall ganska bra att ro, även om man längtade efter att ro hårdare, snabbare. Vi var 26 st tjejer - i en kyrkbåt ror 20 st - vilket var det bästa av allt särskilt med tanke på att vi till skillnad från förra året knappt jobbat något med rekrytering. Nu blir folk mer peppade att komma på träningar, när platsen i laget kanske inte är lika given som om vi är 15.

Dessvärre går löpsatsningen på sparlåga för tillfället. Jag hinner inte springa som jag borde och vill, men det är okej ändå! Förra veckan - tre kortare distanspass. Den här veckan kanske två löppass i bästa fall. Det är ju i alla fall 10 dagar kvar till Limsjön Runt...

5 kommentarer:

Elina sa...

Åh, det känns verkligen skumt att se kort på er i båten när jag inte var med. Snyft. Har räknat ut att jag förhoppningsvis får 9 träningar innan första tävlingen blir av. Det borde räcka till nån tävling hoppas jag.

Jag tror du klarar Limsjön runt hur som helst :)

andreas sa...

Ser roligt ut men nog skulle ni ha flytväst.kram

linnea sa...

Det gör ont i själen av att inte kunna vara med och ro i år. Laddar redan för nästa säsong, för då jäklar!
Kommer kunna vara hemma på leksandsrodde och heja på. Hoppas att ni kommer få en underbar säsong! Jag får väl hänga med på festerna som kommer i Juli :)
kram

elly sa...

åh, nice trade! men är den lika fin då, med balkong och takbjälkar och sånt?

Maja sa...

Har ni fått träningskläder? Kanske ni fick redan till förra året.. Jag kommer och ror en sväng när jag kommer hem hoppas jag. Ni har fortf träning om söndagarna va? Är hemma den 24 maj i så fall =)
ÅH vad kul. Jag saknar er. Hälsa alla!