onsdag 11 april 2012

Samma gamla dojor igen


Det blev asics Kayano 18 igen. Jag tror det är mitt tredje par Kayano och hittills har jag älskat varje par. Den sitter som ett smäck på min fot.

Det som är synd med Kayano är dels att den är så ful och tråkig. Måste deras bästsäljare (?) vara så trist? Man kan välja på svart eller vit. Skon ser ut som en klassisk jympasko från 1992. Jag vill ha färg! Neongrön, illgul, knallrosa, läppstiftsröd, lysande turkos eller silvrig som ett fiskfjäll.

Och inte är den billig heller. Nu beställde jag från England och fick den billigare än vad den kostar i butik i Sverige. Det fungerade bra och nu vågar jag nog beställa fler gånger. Fast jag är sugen på att få hjälp av ett proffs också att välja en modell...

10 kommentarer:

LL sa...

Jag tycker att den var snygg! Annars håller jag med dig. Löparskor ska ha FÄRG. Därför är mina favoritskor Nike Air Pegasus inte bara bra att springa i. De är supersnygga också!

Elina sa...

Ser inte fram emot att köpa nya. Ska vi verkligen förpesta er helg här med min velighet?

bureborn sa...

Ful och tråkig? Möjligen, lite trista kanske. Men klassiska!
För ett par år sedan såg ju varenda skopar i löpbutiken ut så där.Inte som dagens läckra regnbåge.
Tre kayanosar nötte jag ut innan fötterna plötsligt inte alls kom överens med modellen längre.

Andréa sa...

Ja! Kom till Sthlm så ska jag hjälpa dig att hitta både snygga och roligare skor åt dig! Det är bara att hojta sp får du både husrum och skohjälp :)

Andréa sa...

Ja! Kom till Sthlm så ska jag hjälpa dig att hitta både snygga och roligare skor åt dig! Det är bara att hojta sp får du både husrum och skohjälp :)

andreas sa...

svarta hade väl varit coolt :) kramar

Jonna sa...

Nja, jag gillar inte svarta löpskor så mkt. Tycker inte det ser ut som löpskor...

mikael sa...

Ser att du även matchar strumporna med dina skor :)
Tänk att det ska vara en kille till att se sånt :)

elly sa...

det gör väl inget att de inte ser ut som löpskor! min sjukgymnast trodde att jag skämtade när jag sa att jag sprang i mina lunarglides. de ser inte ut som en klassisk löpsko så han dömde dem efter den blåa och lila färgen (har för övrigt sett att årets färg på lunarglide är riktigt het - korallröda! och dessutom nedsatta i pris nu såg jag. borde kanske slå till...).

Ulrika sa...

Ja jag lyckas då aldrig gilla de snyggaste bäst utan slutar alltid med ett par fula.. Det där med svarta löparskor håller jag med om - de ser mer aerobics ut än löpning.