fredag 13 april 2012

Vinnaren i #Påskutmaningen!


Bland de som deltagit i #Påskutmaningen lottade jag en vinnare! Vinnaren blev Malin LL från Leksand. Ett par löparstrumpor kommer på posten, grattis Malin!

Håll ögonen öppna, kanske blir det fler utmaningar framöver. Tills dess hoppas jag att ni tar chansen att träna i den härliga våren.

När man är förkyld är motivationen att träna som allra störst... när man inte får! Överallt ser jag löpare och cyklister som tar tillvara de ljusa morgnarna, dagarna och kvällarna. Jag läser tweets om nya stordåd i gymmet. Hör folk utmana sig själv, förvåna sig själva, glädjas och stärkas!

Jag är så fullt övertygad om att regelbunden träning leder till en högre livskvalitet, piggare, friskare människor, ett gladare, starkare liv - därför tycker jag att alla borde träna! Det är lätt att låta frireligiös, men jag unnar liksom alla att upptäcka hur härligt det är att bli starkare, piggare och gladare!

8 kommentarer:

elly sa...

du har i alla fall övertygat mig!

Jonna sa...

<3 Det gör mig GLAD !

Ulrika sa...

Amen! Jag vill också att alla ska hitta till träningen! sååå mycket glädje. Krya på dig så att även du får njuta av det ljusa löparvädret snart igen.

Cykling min passion sa...

Om det skulle bli en till löputmaning kanske jag kan joina:) Har tagit mina första steg idag, löparhög ;)

Krya på dig finaste Jonna!

Kram!

Elina sa...

Grattis Malin!

Snart är du på banan igen <3

andreas sa...

nu är jag frisk så imorgon blir det källanpremiär :D KRAMAR

Ingmarie sa...

Det är shajse att vara sjuk så det har jag slutat med. ;-)
Krya på dig nu! Snart nog far du fram över stock och sten igen. :-)

Malin L sa...

Åååh! Jag blev jätteglad, jag som inte ens lyckades med mer än 3 och en halv gång. Men jag lovar att strumporna ska provas i samma stund dom dimper ner i postlådan! :)