fredag 27 april 2012

En löparkväll i Borlänge


Två dränkta löparkatter... Jag var blöt utifrån och in! Tur att jag fick låna både handduk och dusch...
Igår träffade jag Laila och Krister! Jag har följt Lailas blogg länge, imponerats och inspirerats av dalkullans framfart i ultalöpningens tecken. Laila är en av Sveriges bästa ultralöpare, fast hon är väldigt blygsam. Krister är också ultralöpare, löptränare och har arrangerat tävlingar, så jag hade skrivit ner en hel lista med frågor till dem!

Såklart började vi med att springa tillsammans. De tog med mig ut på Pusselborundan, en knapp mil sightseeing till Pusselbo by med omnejd. Att det verkligen ösregnade höjde Laila och Krister inte ens ögonbrynet för. Då gör inte jag det heller, tänkte jag. Jag ska också bli sådär tuff och hård!

Frånsett löpmässigt så är nog hård det sista dessa två är! De var så gulliga, kloka och generösa, bjöd mig på alltifrån kunskaper om löpning och lopparrangemang till hembakta tekakor och svartvinbärste. När jag så småningom rullade hemåt kände jag mig alldeles glad. Och inspirerad! Jag ville bara på med skorna igen, ut och löpa sådär självklart, enkelt och ultralångt som mina favorit-Borlängebor gör...

9 kommentarer:

elly sa...

ja, men precis! jag åker till malmö idag och kommer hem tisdag kväll. det hade kunnat bli en hel vecka utan träning! ditt besök i borlänge lät härligt, trots regn. men idag skiner solen, åtminstone i sthlm. :) tyvärr hinner jag inte utnyttja det fina vädret eftersom jag åker direkt efter jobbet.

Cykling min passion sa...

Låter som en toppenkväll! Bra med tips!

KUL med inspiration! :)

Karin sa...

gulliga kloka och generösa, då låter det som att ni passar mkt bra ihop !

mbh sa...

Va kul! Du behöver såklart träffa likasinnade ibland (och inte bara "slöfockar som en annan hi hi). Det är ju fantastikst när bloggvärlden kan ge en nya vänner och kontakter irl!

Snorkkis sa...

Vilken trevlig träff - och att springa tillsammans är verkligen ett bra sätt att lära känna varann. Och klart att du inte heller höjer på ögonbrynet av lite (eller mycket) regn.

andreas sa...

vad kul jonna men om man blöder näsblod kvällen innen kanske man ska gå till läkaren istället för att springa? orolig kramar

slans sa...

Skoj! Verkligen kul att man kan träffa nya människor genom bloggen så där. Puss!

Ingmarie sa...

Tre toppenmänniskor ihop kan aldrig vara fel! Regn eller ej.

Annika sa...

Oj vad skoj att ses! :) Ni verkar passa bra ihopa :) Att springa i regn gör verkligen att man känner sig lite tuffare och mer levande.