onsdag 18 april 2012

Något som fattas


Bild lånad från Malins blogg - där det dyker upp bilder från huset då och då!
Godmorgon onsdag! Idag är jag inte ledig. Jag saknar min lediga dag hela veckan... och idag skiner solen! Solen skiner alltid på onsdagar. 

När jag börjar mitt nya jobb efter midsommar kommer jag att arbeta heltid igen. Det känns tråkigt, men och andra sidan kommer jag inte längre behöva lägga någon (fri)tid på resor utan ha två minuters promenad till arbetsplatsen.

Fram tills dess ska jag fortsätta må bra av fyra dagars-veckor. Någon gång i framtiden kommer jag att arbeta så igen, det är ett som är säkert.

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Förstår att det känns tungt att bli av med lediga onsdagen. Det verkar ju precis hur skönt som helst att vara ledig mitt i veckan. Men två minuter till jobbet är inte fy skam! Jag har tio och det är verkligen livskvalitet. Power naps på lunchen blir tex möjliga. :-)

Karin sa...

Berätta om jobbet! Kram

TRÄNINGSLYCKAN sa...

Vill också veta mer om jobbet! Fyra dagars veckor är ju verkligen en bra och klok lyx att unna sig i livet, förstår att du njuter av dem och kommer att sakna. Jobbet är ju verkligen inte allt, men vissa perioder kan det vara bra att satsa på det lite mer för att sen få njuta av de fyra dagarna igen och verkligen kunna uppskatta dem :)

elina sa...

Jag förstår dig, det gör jag verkligen! Vill du ha det så igen någon gång, så kommer du få det. PUSS!

Snorkkis sa...

Förstår. Men du ska se att du kommer in i onsdagsjobbet snart!