söndag 15 april 2012

Cykellycka och fräknar på näsan

Inte dagens cykel! Men denna rosa pärla tog mig runt i grus och lera igår. Den är så fin att jag till och med fick frågan vart jag köpt den!
Idag fick jag äntligen ta ut landsvägscykeln. Sex ofrivilliga vilodagar blev det... mina förkylningar är aldrig endagars tyvärr.

Jag och JW cyklade Heden - Hästberg - Rälta - Häradsbygden - Yttermo och hem! Vi cyklade och pratade hela sträckan och njöt av sol, vårdoft och bara vägar. Det ryktas om snö i morgon, hoppas att det inte stämmer! 27.7 kilometer stannade cykeldatorn på idag. Om inte förkylningen tar om hoppas jag på längre pass framöver, både i cykel och löpning. Om du vill läsa mer om min syn på långpass så läs mitt inlägg på Limsjön marathon-bloggen. Där finns också "en guidad tur runt banan"!

6 kommentarer:

Elina sa...

Härligt att du är tillbaka sis! Men glöm inte att inte gå ut för hårt nu. Inte typ femton dagar i rad nu! Vila imorgon igen. LYSSNA PÅ DIN LILLASYSTER FÖR EN GÅNGS SKULL! Vi vill ha en frisk Jonna på besök i helgen.

Cykling min passion sa...

ÅH härligt med cykellycka, det gillas! :) Skönt att du är på gång igen! Här hälsade tyvärr vintern på igen, vaknade upp till ett vinterland. Hoppas ni slipper ovädret!

andreas sa...

härligt jonna jag avslutade min ofrivilliga vila idag oxå med en tur i källan kramar

Ingmarie sa...

Åh vad ljuvligt!Nu är det slut på förkylningar för nu är det vår!

Andréa sa...

Vilken fin en! Lite annat än min biltemacykel för 2000 spänn :) Borde investera i en bra cykel!

elina sa...

Bra initiativ med receptbloggslänken!