söndag 18 december 2011

Hej där!

Sista veckorna har det trillat in flera nya läsare till bloggen! Det är så roligt!

Nya och gamla läsare får gärna skriva en rad, vart i världen bor du? Hur hittade du hit, när började du läsa bloggen? Hur ser det bästa träningspasset ut för dig? Om du har egen blogg så länka gärna så att jag kan titta in där!

7 kommentarer:

Elina sa...

Jag bor i Uppsala (där jag är student och sambo) och i Leksand (där jag är dotter, syster, faster och moster). Har läst din blogg från det allra första inlägget och hittade hit eftersom du är min syster och skulle bli sur om jag inte läste din blogg (puss). Det bästa träningspasset just nu är om jag känner mig så stark och uthållig på ett intensivpass att jag exempelvis klarar av alla smala armhävningar på tå.

Kärlek!

Jonna sa...

HAHA! <3

Yvonne sa...

Jag trillade in på din blogg då jag följt syster M´s blogg. Följer med spänning och nyfikenhet dina framgångar (men även motgångar) när det gäller träning och annat i din vardag. Jag har blivit inspirerad av din träning och har i ett svagt ögonblick anmält mig till Limsjö-marathon. Har lagt upp olika löpar-pass under vinteråret som ska öka mina chanser att klara detta lopp. Tack för din tränarglädje!

julia sa...

Mig känner du nog igen också tror jag! Läser din blogg mest varje dag och gläds med dig vid lyckade träningspass och lider med dig vid förkylningar och skavsår.

Helst av allt önskar jag att jag satt här nu, nyduschad efter ett afro-pass. Dessvärre missade jag passet eftersom jag skrev uppsats i bibblan fram till kl 17. Jag är inne i en dålig träningsperiod för att jag helt enkelt inte har ork och tid. Och jag vet så väl att jag blir piggare och gladare av att åka iväg och träna men jag prioriterar annat nu. Har gjort några halv-taffliga försök till hemmaträning (sprang alla fem trappor upp på vinden idag) men har nog helt enkelt gett mig själv ok i att jag inte har tid att träna just nu. Och det känns tråkigt men ändå okej. Mina dagar kommer!

Fridah sa...

Jag bor i Stockholm och hittade hit genom att du kommenterade min pojkvän Oskars blogg. Mitt bästa träningspass ser ut såhär: Det är inställt och man får gå hem och titta på Dawson's Creek istället. Du har därför en hel del att lära mig...
PUSS! <3<3<3

andreas sa...

hej själv! mig vet du allt om, kramar

Anonym sa...

Och jag är ju en ny läsare, råkade hitta hit via en länk till dej i Snorkkis blogg! :)

Jag mår allra bäst då jag får stå på ett par skidor. Och gärna också med ett gevär på ryggen nuförtiden :)